top of page
  • Yazarın fotoğrafıHukukta Kazanım Topluluğu

Sunu - Yorum


Hukukun anlaşılması, anlatılması ile mümkündür dedik. Bunun için oku-yorum köşemizi faaliyete geçerdik bir diğer projemizi de sizlere bildirmenin heyecanı içerisindeyiz. "Sunu-Yorum"

Bu projemizde hitabet ağırlıklı beceriler ön plana çıkıyor ve anlatım kabiliyetimiz için müthiş bir tecrübe kazanıyoruz. Bizlere belirlediğiniz herhangi bir hukuki müessese hakkındaki sunumu gönderiyorsunuz, biz de etkinliği planlayıp sunum yapmanız için sizlere fırsat kapısı açıyoruz.

 

Örnek ile açıklamak gerekirse. "X" konusu hakkında bilginiz ve araştırmanız bulunuyor. Bu araştırmalarınızı bir sunum üzerine aktarıyorsunuz ve bize gönderiyorsunuz. Değerlendirmemizden geçirdiğimiz sunumu onayladığımız takdirde size bir gün belirliyoruz


" X Konusu hakkında ../../.... tarih .. : .. saatinde Mustafa Yıldıran'ın sunumu gerçekleştirilecektir. Tüm dostlarımızı bekliyoruz. "


ve sunumu etkinliğe katılan arkadaşlarımız ile paylaşıyorsunuz.


Sunumları "necmettinhkt@gmail.com" mail adresini ulaştırabilirsiniz.


Ana amacımız ne kadar hitabet ağırlıklı becerileri ön plana çıkartmak olsa da bir diğer amacımız topluluk ilişkilerimizi en üst seviyeye getirmektir.




33 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page