top of page
  • Yazarın fotoğrafıHukukta Kazanım Topluluğu

Necmettin Erbakan Üniversitesi & Turcademy

Değerli arkadaşlarım


Okulumuzda faaliyette olan ama birçoğumuzun bilmediği bir hususu aydınlatacağım.


Turcademy, Türkiye’de tüm akademik yayınları tek bir portal altında toplayarak akademik yayınların dijital olarak akademisyenlere, araştırmacılara ve öğrencilere kolay bir şekilde ulaştırmak ve Türkiye’deki e-kitap yayıncılığına katkıda bulunmak amacıyla Informascope firması tarafından geliştirilmiş yerli bir e-kitap platformudur.


Okulumuz Turcademy referanslarından olup okulumuzun kampüs dışı kütüphane girişi ile burada bulunan tüm kitaplara ücretsiz bir şekilde erişim sağlayabiliyorsunuz.


Pandemi süresince kitaplara olan uzaklığımız belli iken bu uygulamadan yararlanmanızı tavsiye ederim.


 

Verilen sayfada bulunan yönergeyi izleyerek okul kütüphanesine uzaktan erişiminizi sağlayabilirsiniz. Okul kütüphanesine uzaktan erişim sağladığınız takdirde "Turcademy" sitesi sizleri okulun kütüphanesinde okul ağına bağlı olarak göreceği için tüm sistemlerini ücretsiz bir şekilde kullanımınıza açacaktır.


 

Daha sonrasında ise https://www.turcademy.com/tr sitesinde sizlere kayıt ol bağlantısı sunulacaktır. Kayıt ol sekmesine tıklayarak oradan okulumuzun mail adresi ile kayıt olmanız gerekmektedir. Kayıt olup mail adresinizden bu kayıdınızı onayladıktan sonra özgür bir şekilde "Turcademy" kaynaklarından yararlanabilirsiniz.


Aklınıza Takılan Her Türlü Soru için:

471 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page